Tule mukaan juhlimaan ajokauden päättymistä ja tallikauden avautumista näyttelyssämme!

Olet tervetullut vuosittaiseen kansainväliseen Jenkkiautonäyttelyymme, joka yhdistää samanhenkiset harrastajat ja yhteisöt. Tämä tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus jakaa kokemuksia, keskustella autoista, hankkia tietoa ja tavata muita autoharrastajia. Näyttelyssä näet harvinaisia harrasteautoja, joita et yleensä näe kaduilla. Lisäksi ulkomailta saapuva ennennäkemätön kalusto tekee tapahtumasta erityisen.

Tapahtuma tarjoaa viihdettä Rock'n'Roll Night After Partyn merkeissä. Voit nauttia live-musiikista, hyvästä seurasta ja herkullisesta ruoasta, mikä tekee viikonlopustasi viihdyttävän ja mukavan.

Aino Areenalla odottaa laadukas ravintolatarjonta sekä laajat anniskeluoikeudet. Voit liikkua vapaasti juomasi kanssa ja samalla nauttia näyttelystä ja sen monipuolisesta ohjelmasta.

Ulkoalueella voit käydä harrasteparkissa ja nauttia cruisingista sekä herkullisista Street Food -ruokarekoista.

Jenkkiautonäyttely tarjoaa monipuolisen kokemuksen autoista kiinnostuneille ja se on erinomainen tapa päättää ajokausi, yhdistää harrastus, historia, kulttuuri ja yhteisöllisyys.

Merkitse kalenteriisi päivämäärä 30.9.-1.10.2023, sillä silloin Aino Areena Järvenpäässä on paikka, jossa jenkkiautot loistavat täydessä komeudessaan.

Tervetuloa mukaan nauttimaan jenkkiautojen maailmasta kanssamme! Toivottavasti nähdään Aino Areenalla, Järvenpäässä!