Tervetuloa Jenkkiautonäyttelyyn
Nähdään Lahdessa

Tulossa jälleen huipputapahtuma

Äärimmäisiä autoja ja suurenmoisia vieraita sisäänsä kätkevä, syksyn värikäs autonäyttely Autot ja Viihde 28.-29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa.

Kaksipäiväinen Jenkkiautonäyttely kokoaa saman katon alle alan harrastajia ja ammattilaisia,  asiantuntijoita, yrityksiä, autoseuroja, yksityisiä autoharrastajia sekä maamme eturivin autonrakentelijat. Tapahtuma järjestetään kuudetta kertaa Lahden Messukeskuksessa 28.-29.9.2019 ja se on suunnattu alan harrastajille, alan kauppiaille, autoista kiinnostuneille suurelle yleisölle.

X-treme Car Show'ta koskevaa sisältöä löydät www.x-treme.fi sivustolta.

Autot ja Viihde -viikonloppu on yhtäkuin samanaikaisesti järjestettävät X-treme Car Show, Lahden Jenkkiautonäyttely sekä tapahtumien After Party Rock'N'Roll & Burlesque Night. Lauantaina lisäksi autoharrastajien kauden päättävä suuri cruising ajo.

Esillä on kotimaan kauden autoharrastajien parhaimmistoa. Lisäksi näyttelyyn saapuu useita kymmeniä ajoneuvoja Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Virosta ja Saksasta.

Suomalainen autonrakentelu on voimissaan ja jälki on erittäin korkealaatuista. Jenkkiautonäyttelyyn saapuu esille maamme parhaimmistoa laajasti ja monipuolisesti, joten nähtävää ja ihmeteltävää riittää jokaisen makuun. Tapahtuma järjestetään neljässä eri hallissa ja lisäksi ulkotiloissa on Drive-Inn harrasteparkki koko viikonlopun ajan.