Crazy By Steven

18.09.2022

"Ainoa maailmassa" - tulossa Aino Areenalle

Kansainvälisyys ja pitkälle viedyt yksilölliset Custom ratkaisut ovat aina olleet osa jenkkiautonäyttelyn elixiiriä. Tämä vuosi ei tule poikkeamaan aikaisemmasta. Lahden sijaan tämän vuoden näyttelyareena Järvenpäässä kokoaa yhteen huikean kattauksen huippu autoja ja huippu rakentajia ympäri Pohjoismaita. 

Yksi näyttelyn odotettu vieras on ruotsalainen tunnettu autorakentaja, "Crazy By Steven" Järudds. Järudds on tunnettu ruotsalainen custompaja, jonka toimintaa perheen poika Steva jatkaa isänsä jalanjälkissä. Paja rakentaa unelma-autoja asiakkaille sekä tuo vanhoja amerikan autoja pääosin Texasista Ruotsiin. Stevenin omat projektit ovat aina olleet haastavammasta päästä. Mies osaa laittaa runsaasti luovuutta peliin, eikä arista haasteiden ottoa eikä erottua joukosta.

Vuoden 2019 Jenkkiautonäyttelyssä Steven hurmasi tämän vuoden Jenkkiautonäyttelyn mainoksissa esillä olleella vaalean sinisellä Ford Galaxiella. Tänä vuonna Steven tuo esille uusimman Oldsmobile 1959, joka onkin täysin omalla levelillään eikä vastaavia instalaatioita ole kovin paljon vastaan tullut. Autossa on koria lukuun ottamatta kaikki mitä on luxus BMW G12 BMW 730P vuodelta 2017 pitää sisällään. Korina Bemarin tekniikalle toimii Texasissa aikansa patinoitunut Oldsmobilen kori vuodelta 1959. Kokonaisuus on jäätävän onnistunut, aina lukusiin yksityiskohtiin asti.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä livenä tutustumaan autoon ja Steveniin, kun Pohjoismaiden parhaat rakennetut Jenkkiautot ja niiden rakentajat saapuvat nyt ensimmäistä kertaa Järvenpäähän.

➜  Crazy By Steven Facebookissa: www.facebook.com/Crazy-by-Steven-714786078557636/
➜  Järudds:https://www.jarudd.se/
➜  YouTube kanava: www.youtube.com/c/JaruddsClassics

Jenkkiautonäyttely, la 1.10. klo 11-18, ja su 2.10. klo 10-16. Ikärajaton.
Rock'N'Roll Night (K18) la 1.10. klo 18-23.
Paikka: Aino Areena, Järvenpää

Liput: www.tiketti.fi/jenkkiautonayttely-aino-areena-jarvenpaa-lippuja/85046