Dave Kindig Lahden Jenkkiautonäyttelyyn

09.06.2019

Lahden Jenkkiautonäyttelyn tähtivieraaksi syyskuussa saapuu yksi tämän hetken suosituin ja seuratuin autorakentaja Yhdysvalloista, Dave Kindig. Kindig on Utahin South Lake Cityssa sijaitsevan Kindig-it Design autotehtaan omistaja ja yrityksen lahjakas autosuunnittelija. Kindig-it Designilla, entisöidään, rakennetaan ja customoidaan satojen tuhansien dollareiden arvoisia, pitkälle modernisoituja premium-luokan autoklassikkoja taukoamatta. Suomessa Kindigitin elämää ja työntekoa on voinut seurata Discovery ja Kutonen TV-kanavilla pyörivän Bitchin Ride's reality TV-sarjasarjan avulla.

Lahteen Kindig saapuu tutustumaan suomalaisen autorakentelun tasoon ja tyyliin, tutustuakseen autonäyttelykulttuuriimme sekä tavatakseen Jenkkiautonäyttelyn näytteilleasettajia ja fanejaan. Kindig on mukana valitsemassa osan näyttelystä palkittavista autoista ja jakaa lisäksi yhden, omaa nimeään kantavan Special Awards - palkinnon.

Lahden Jenkkiautonäyttely on osa kansainvälistä Autot ja Viihde -viikonloppu - tapahtumaa. Samanaikaisesti Jenkkiautonäyttelyn kanssa, saman katon alla järjestetään X-treme Car Show -erikoisautonäyttely. Molempiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla. Lauantai-iltana Rock'N'roll & Burlesque Night.

Autot ja Viihde -viikonloppu järjestetään syyskuun viimeinen viikonloppu, 28.-29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa. Näyttelyn esittely- ja myyntiosastojen paikkavaraukset sekä autojen ilmoittautuminen esille tapahtumassa, ovat parhaillaan käynnissä.

www.kindigit.com
www.facebook.com/Kindigit
www.instagram.com/kindigitdesign
https://www.dplay.fi/ohjelmat/kindig-customs

Nähdään Lahdessa!