Jenkkiautonäyttely laajenee toiseen näyttelyhalliin.

28.09.2022

Lisähalli kantaa nimeä Mustang Sally. Tule mukaan! Arvomme People's Choice -autolle, eli yleisön mielestä -näyttelyn paras auto - huippulaadukkaan Mustang Grillin ja yleisöstä joku äänestänyt voittaa itselleen Mustang pizzauunin.

Ford Mustang on Fordin vuodesta 1964 lähtien valmistama automalli. Ensimmäinen Mustang esiteltiin huhtikuussa vuonna 1964. Tähän menestystarinaan kuuluu monia hienoja malleja vuosien varrelta. Sinulla on nyt kahden päivän aikana mahdollisuus tutustua Jenkkiautonäyttelyssä Mustang-autojen eri malleihin ja tyyleihin. Mukana menossa on kaksi eri Mustang Kerhoa ja Mustang merkkikerhon Corral lehden päätoimittaja Vilenin Jarmo menossa mukana huolehtimassa, että ponit pysyvät karsinoissaan.

Mustang-autojen lisäksi Mustang Sally -teemahallista löytyy 2 Mustang venettä, joista toisella on todella mielenkiintoinen historia. Kyseisellä veneellä nimittäin kaksi suomalaista rohkeaa ylitti Atlantin vuonna 1971. Vene on ristitty "Psykopaatiksi", joka ehkä kuvaa ainakin osan matkan aikana syntyneitä tunnetiloja. Vene on vielä samassa kuosissa tuolta päiviltä saakka. Tämän rinnalla on esillä uutta tuotantoa. Mustang on suomalaista käsityötaitoa kunnioittava kaunis klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. 


Ja mitä olisikaan Mustang teema ilman Mustang Grillejä. Nyt olisi kaikille himogrillaajille ja pizzanpaistajille mielenkiintoista katseltavaa, sillä suomalaista tuotekehitystä sisältävät laadukkaat ja viimeistellyt Mustang grillit ovat esillä ja kaupan tapahtumassa lisävarusteineen.

Haluatko voittaa itsellesi Mustang pizzauunin?

Kaikkien tapahtumassa Peoples Choise -yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Mustang pizzauuni. Näyttelyn paras, eli yleiön valinta, Peoples Choice -auto voittaa todella laadukkaan ja järkälemäisen Mustang grillin itselleen. Mahtavaa!!! Kannattaa tulla paikanpäälle ja osallistua äänestykseen, nyt on nimittäin hienot ja arvokkaat palkinnot tiedossa.

Jenkkiautonäyttely, la 1.10. klo 11-18, ja su 2.10. klo 10-16. Ikärajaton.
Rock'N'Roll Night (K18) la 1.10. klo 18-23.
Paikka: Aino Areena, Järvenpää

Liput: www.tiketti.fi/jenkkiautonayttely-aino-areena-jarvenpaa-lippuja/85046