Kauden päätösnäyttelyn ilmoittautuminen on käynnissä

25.07.2020

Kuten tiedämme mennyt kevät ja kesä on tähän saakka perunut lähes kaikki tapahtumat. Nyt rajoitteita on heinäkuussa purettu niin, että ulkoilma tapahtumia on voitu henkilömäärää rajoittaen järjestää. Rajoitteita puretaan elokuusta edelleen ja valtiovalta on ilmoittanut, että kaikki rajoitukset poistetaan lokakuussa.

Lahden Jenkkiautonäyttely 2020 järjestetään 3.-4.lokakuuta Lahdessa. Tapahtuman ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa www.jenkkiautonayttely.fi/naytteilleasettajille. Pyydämmekin yritys-, kerho-, ja yksityisten ajoneuvojen tuojia ilmoittautumaan näyttelyyn. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tehdään yhdessä upea näyttely ja iloitaan siitä kun voimme tulla yhteen. Mukaan on jo ilmoittautunut upeaa kalustoa, yrityksiä ja kerhoja ja luvassa on huikeita ensi-esiintymisiä.

Meiltä järjestäjiltä Covid-19 tauti perunut kaksi tapahtumaa tältä vuodelta, joten on todella ilon aihe, kun Lahden Jenkkiautonäyttely ja samanaikaisesti järjestettävä X-treme Car Show voidaan järjestää ja voimme vihdoin luottavaisin mielin tehdä järjestelyjä. 

Tervetuloa kaikki mukaan. T: Kirsi & Mikael & Crew
Tiedustelut lahti(at)x-treme.fi tai 046 8782 479.

Yhteistyössä SONAX Suomi