Classic Car Parade 25.5.2024

18.04.2024
Kuva: Tom Viitanen
Kuva: Tom Viitanen

Ilmoittautuminen Classic Car Parade tapahtumaan on käynyt kiivaana. Upeat autoklassikot ja jenkkiautot menneiltä vuosikymmeniltä levittäytyvät suureen ulkoilma-autonäyttelyyn koko Senaatintorin leveydeltä, kuten tämä Tomin Buick Le Sabre vuodelta 1959. 🌟 Tällä viikolla olemme lähettäneet jo osalle ilmoittautuneista paikkavahvistuksen. Paikat täyttyvät nopeasti, joten varmistathan oman paikkasi Senaatintorilla hyvissä ajoin. Paikanpäälle pääsee vain rajallinen määrä osallistujia ennakkoilmoittautumisen perusteella. Classic Car Parade historiallisella Senaatintorilla lauantaina 25.5. Mukana runsaasti mielenkiintoista kalustoa sekä Suomesta että Ruotsista, josta on tulossa satoja autoharrastajia päiväksi Helsinkiin.

Vuoden 1959 Buick Le Sabre oli osa amerikkalaisen autoteollisuuden "kromikauden" huippua, jolloin autot olivat usein koristeltuja suurilla kromilistoilla ja näyttävillä yksityiskohdilla. Le Sabre erottui massasta sen virtaviivaisella muotoilulla, joka oli tyypillistä tuon ajan Buickeille.

1959-mallin Le Sabressa oli saatavana erilaisia moottorivaihtoehtoja, ja se tarjosi tehokasta suorituskykyä aikansa standardeilla. Autossa oli tilava sisätila ja runsaasti mukavuusvarusteita, mikä teki siitä houkuttelevan valinnan perheautoksi tai mukavaksi matkustusautoksi.

Buick Le Sabre 1959 on edelleen arvostettu klassikkoauto, ja se edustaa tuon ajan amerikkalaisen auton muotoilun ja tyylin kultakautta. Sen suuri koko, tyylikäs muotoilu ja tehokas moottori tekevät siitä mielenkiintoisen keräilykappaleen autoharrastajien keskuudessa. 

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta! 

#ClassicCarParade #Helsinki #Autoklassikot #Jenkkiautot #Cruising #CarShow #Helsinki #Senaatontori #Toukokuu #VapaaPääsy