Skultunassa vuoden 2018 CKOS Lead Sled Award –palkinnon saanut "Golden Arrow" saapuu Lahteen

11.07.2018

Lead Sled Of The Year 2018

Skultunan kuparitehtaan nostalginen miljöö on toiminut usean vuoden ajan custom-autojen ulkoilmanäyttämönä. 2018 Lead Parking -tapahtuma järjestettiin jälleen lauantaina 7. heinäkuuta Skultunassa Ruotsissa. Tapahtuman toteutuksesta vastaa Kustom Kemps Of Sweden, eli CKOS yhteisö. Vaikka pientä kesäsadetta saatiinkin, sää oli suurimmaksi osaksi hieno ja paikalla oli upeita ja värikkäitä custom autoja sekä runsaasti vierailijoita kaikkialta Skandinaviasta.

Tämän vuoden palkinnon vei nimiinsä suomalaisillekin tuttu ruotsalainen auto, Lennart "Zacke" Zackrissonin "Golden Arrow", Ford 57 Fairlane Custom.  

Tapahtuman halutuin CKOS Lead Sled of Year -palkinto on yksi arvostetuimmista Kustom Car palkinnoista myös Skandinavian mittapuussa. Kiertopalkinto on suurenko, puualustalla oleva, valettu vuoden 1940 Ford -cupee. 

Zacken Ford -57 sai alkunsa 2016 vuoden Lahden Jenkkiautonäyttelystä, missä yhdysvaltalainen custom-guru, Gene Winfield shoppasi livenä tapahtuma yleisön edessä auton katon.

Projekti sai siis alkunsa Jenkkiautonäyttelyssä ja kun tämä upea auto on nyt valmis, nähdään sen Suomen ensi-esiintymien luonnollisesti Lahdessa, missä on tunnetusti paikanpäällä Scandinavian äärimmäisiä autoja ja suuremmoisia vieraita!

Tule katsomaan tätä upeaa autoa paikanpäälle Lahteen 29.-30.9.2018.