Paraatiajo klo 12:15 Kaivopuistossa, jonka jälkeen ajo Senaatintorille, jossa autonättely jatkuu klo 16.00

💥 Paraatiajo Kaivopuistossa! 💥

Odotettu Suomi-Ruotsi paraatiajo järjestetään sunnuntaina 4.6. Helsingin upeimmassa merimaisemassa, Kaivopuistossa! Poliisivetoisen ajon tarkoituksena on tarjota jännittävä kokemus osallistujille ja tuottaa iloa katsojille. Reitti kulkee suositulla alueella Helsingissä, joten maltti on valttia kaikille liikenteessä liikkujille.

Tallink Silja kuljettaa sunnuntaina autoystäviemme Tukholmasta autokansipaikat täynnä upeita nostalgisia autoja Classic Car Parade -tapahtumaan Helsinkiin. Helsingissä päiväksi Helsinkiin saapuvien ruotsalaisten vieraidemme letkaan liittyy ennakkoon ajoon ilmoittautuneet suomalaiset autot. Tarkoituksena on ajaa yhteinen lenkki Kaivopuistossa ja sen jälkeen autot ryhmittäytyvät nähtäväksi Senaatintorille ja kaikilla on aikaa tutustua toisiinsa ja paikalla olevaan kalustoon.

Liikenteenohjaus ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä, joten pyydämme ystävällisesti kaikkia noudattamaan annettuja ohjeita. Jotta voit seurata paraatiajoa mahdollisimman turvallisesti ja saada parhaan näkymän, suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa. Myös sen vuoksi, että Helsingin kaupungissa on käynnissä merkittäviä tietöitä, jotka hidastavat kulkua Mannerheimintiellä, Sörnäisten rantatiellä sekä Etelä- ja Pohjoisbulevardeilla, eli lähes kaikista ilmansuunnista saavuttaessa Senaatintorille.

Ohessa on paraatiajon pohjakartta, josta näet reitin. Osallistujille on lähetetty erikseen tarkempia tietoja sekä turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia. Classic Car Parade haluaa olla turvallinen ja nautinnollinen tapahtuma kaikille osallistujille sekä katsojille.

Pyydämme ystävällisesti myös paikanpäälle saapuvaa yleisöä kunnioittamaan letkan sujuvaa ja keskeytyksetöntä menoa. Letka-ajo saattaa aiheuttaa pientä ja hetkellistä häiriötä muulle liikenteelle.

Yleisölle paras paikka katsoa autojen kulkuetta on Kaivopuiston lisäksi Kauppatorin ranta ja Senaatintori.

Tervetuloa! Tapahtuma on avoin kaikille.