Rock'n'Roll & Burlesque Night
Lauantaina 29.9. klo 19-24 Lahden Messukeskus

ROCK'N'ROLL & BURLESQUE NIGHT lauantaina 29.9.2018  kello 19-24

Rock'n'Roll & Burlesque Night on Jenkkiautonäyttelyn ja X-treme Car Show'n näytteilleasettajille ja kävijöille suunnattu yhteinen After Party, jonne ovat tervetulleita kaikki hyvästä musiikista ja tunnelmasta pitävät riippumatta siitä, onko näytteilleasettajana tapahtumassa vaiko ei. 

Rock'n'Roll & Burlesque Night -iltaan on mahdollista ostaa oma lippu, mutta yhdistelmälipulla sisäänpääsy myös päivän autonäyttelyihin, X-treme Car Show'hun ja Jenkkiautonäyttelyyn. Liput ovat EARLY BIRD hintaiset 23.9. saakka. Esim. yhdistelmälippu maksaa nyt 38€ ja 24.9. 45€, joten lipun osto EARLY BIRD -hintaan kannattaa. 

Liput tapahtumaan myydään ennakkoon Tiketti.fi sekä ovelta.

Katso lippujen hinnat täältä.

RNRBN -tapahtuma alkaa kello 19:00 ja ilta alkaa hyvällä blues & rock -musiikilla, kun lauteille nousee JAKE`S BLUES BAND. Illan toisena bändinä nähdään ensimmäistä kertaa englannista Suomeen saapuva THE NEUTRONZ ja kolmantena tänä vuonna ainoan keikkansa Suomessa tekevä, erittäin suosittu bändi alan piireissä, ranskalainen THE SPUNYBOYS. 

Illan bändit

Lauantaina 29.9. Lahden Messukeskus

Rockabillybändi The Spunyboys Raskasta

www.facebook.com/spunyboys/

Neo-Rockabilly bändi The Neutronz Englannista 

www.facebook.com/TheNeutronz/

BÄNDIEN VIDEOITA:

Rhythm & blues bändi Jake's Blues Band

www.facebook.com/Jakes-Blues-Band

Burlesque -esiintyjät

Lontoosta Lahteen saapuva Dinah Might on tuhma, seksikäs ja leikkisä asennenainen. Tämä Sexbomb on esittänyt ainutlaatuisen burleskiesityksensä neljällä mantereella ja maailman arvostetuimmissa tilaisuuksissa, mukaan lukien Burlesque Hall of Fame (Las Vegasissa). Hän on hallitseva Floor Play London 2018 -mestari.

www.facebook.com/dinah.might.71

Burleskitähti Sin D. Skye aloitti burleskiuransa vaatimattomasti astumalla lavalle Las Vegasissa, ja on viime aikoina Suomessa esiintymisen ohella kiertänyt kansainvälisiä lavoja Kroatiasta Hollywoodiin asti. Hänet tunnetaan klassisen burleskin ja kabareen taidokkaan tanssillisena tulkitsijana, joka tuo menneiden aikojen loistokkuutta nykyhetkeen. Sin D. Skye tunnetaan myös 2017 Pin-Up Finland -voittajana.

www.facebook.com/SinD.Skye/

Pin-Up Finland -finaalit

Kenestä kruunataan vuoden 2018 Pin-Up Finland

Rock'N'Roll & Burlesque Night -illassa selviää myös kuka on Pin-Up Finland 2018. Aistikkaassa finaalissa kilpailee 8 kaunotarta, jotka jokainen tavoittelevat haluttua titteliä. 


Illan juontajana upea
Wilhelmina Af Fera