Rock'N'Roll Night on Lahden Jenkkiautonäyttelyn ja X-treme Car Show'n näytteilleasettajille sekä kävijöille tarkoitettu yhteinen After Party, jonne ovat tervetulleita kaikki hyvästä musiikista ja tunnelmasta pitävät riippumatta siitä, onko näytteilleasettajana tapahtumassa vaiko ei. Rock'N'Roll Night -iltaan on mahdollista ostaa oma lippu, mutta yhdistelmälipulla sisäänpääsy myös päivän autonäyttelyihin, X-treme Car Show'hun ja Jenkkiautonäyttelyyn. 

★★★ LIPUT★★★
✔ Yhdistelmälippu (K-18) 25.9. saakka 41€, 26.9. alkaen 45€.
✔ Näyttelylippu 25.9. saakka 23€, 26.9. alkaen 25€.
✔ Rock'n'Roll Night lippu 25.9. saakka 20€, 26.9. alkaen 25€. 

Rock'N'Roll Night (K18) la 28.9. klo 20.30 avataan ovet. Paikka: Möysän Musaklubi . 

Liput myynnissä nyt. Katso kaikki lippuluokat ja hinnat
www.tiketti.fi/autot-ja-viihde-viikonloppu-lahden-messukeskus-lahti-lippuja/64282
Yhdistelmälipulla: X-treme Car Show, Lahden Jenkkiautonäyttely ja Rock'N'Roll Night (Möysän Musaklubilla). Yhdistelmäliput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman infossa.
Lahden Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show, ikärajaton, la 28.9. klo 10-19, su 29.9. klo 10-16.


20.30 Ovet avataan
21.00 Pin-Up Finland 2019 -FINAALIT
21.40 Russian Queen of Burlesque
22.00 Pääesiintyjät keikka*
23.00 Pin-Up Finland -palkintojenjako
23.30 Black Devils Feat Ile Kallio Plays Hurriganes keikka

Rock'N'Roll Night esiintyjät

BLACK DEVILS feat. ILE KALLIO plays HURRIGANES

 BLACK DEVILS FEAT. ILE KALLIO PLAYS HURRIGANES

Hurriganesin perustajajäsen, kitaristi Ile Kallio palaa juurilleen ja soittaa sarjan Hurriganes-erikoiskeikkoja yhdessä joutsenolaisen rocktrio Black Devilsin kanssa. Suomirockin merkittävimpiin kitaristeihin lukeutuva Ile Kallio aloitti uransa Hurriganesissa ja soitti yhtyeessä useaan otteeseen 1970- ja 1980-luvuilla. 

Suomen parhaaksi Hurriganesia versioivaksi yhtyeeksi tituleerattu Black Devils on laajasti tunnettu ja arvostettu yhtye Hurriganes-fanien keskuudessa. Yhtye koostuu kitaristi Matti Kähkösestä, basisti Tero Salmisesta sekä rumpali-laulaja J-P Kakkolasta.

Pääesiintyjät

Vuonna 1993 Suomea hämmästytti ja ihastutti vanhojen Suomi-filmien heinälatoromantiikasta ja jatsahtavasta rockabillypopista ideoita ammentava Pääesiintyjät -yhtye, jonka kappaleet "Sua aattelen", "Iiris" ja "Älä ota pitkätukkaa"soivat taajaan radioaalloilla. Orkesteri ehti vielä loppuvuodesta julkaisemaan kokopitkän albumin, joka oli kekseliäästi saanut nimen "Pitkäsoitto". Tämän jälkeen yhtye yllättäen häipyi maisemista yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin.

Pääesiintyjien kappaleet jäivät kuitenkin elämään fanien keskuuteen ja 26 vuodessa yhtyeestä on muodostunut mystinen kulttibändi, jota toistuvasti on vuosien varrella pyydetty palaamaan keikkalavoille, mutta tähän asti turhaan.

Armon vuonna 2019 Pääesiintyjät teki vihdoin odotetun paluun lavoille ja mikä parasta myös levylle. Yhtyeen kokoonpano on kokenut pieniä viilauksia, sillä alkuperäisjäsenet Mika Jokinen (kitara) ja Pete Salomaa (läskibasso) ovat saaneet seurakseen Agentsista tutun laulusolistin Vesa Haajan sekä rumpali Timo Järvisen, joka omaa vahvan taustan monista eri roots-orkestereista.

Katrin Gajndr Russian Queen of Burlesque

Venäläinen Katrin Gajndr on palkittu esiintyjä ja valovoimainen burlesque Queen. Venäläinen burleski diva, fetissi ja glamour nainen ei jätä esityksellään ketään kylmäksi. Katrin aloitti uransa burleski siintyjänä jo 18-vuotiaana. 21-vuotiaana Katrin tunnustettiin klassisen burleskin kuningattareksi Venäjällä! Katrin on lisäksiammattitanssija ja valmistunut taidekoulusta

Hän houkuttelee yleisön maailmaan, jossa kauneus hallitsee!

Pin-Up Finland 2019 -finaalit

Lahden Jenkkiautonäyttelyssä ja Rock'N'Roll Nightissa on perinteiseen tapaan totuttu näkemään Mis Pin-Up Finland 2019 - finaalit. Eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Illan aikana, Möysän Musaklubin lehtereille nousee näyttävä Pin-Up Finland -finalistiryhmä, joista heistä joku kruunataan illan edetessä Suomen Pin-Up Finland 2019 -malliksi. 

Illan emäntänä, 

Wilhelmina Af Fera

Maailmalla mainetta niittävä ou­lu­lais­läh­töi­nen pin-up -malli Wilhelmina Af Fera on illan viehättävä juontaja ja illan houst! Wilhelmina on myös Pin-Up Finland 2019 kilpailun tuottaja ja hän on itsekin kilpaillut menestyksekäästi Pin-Up Finland -kilpailussa muutama vuosi sitten. Wilhelmina on tämän hetken yksi suosituimmista kotimaisista malleista ja ammattimalleista maailmalla.