Saapuminen
Näin saavut tapahtumaan

Lahden Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kaupungin keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä. Lahden keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Etäisyys Lahden Matkakeskukselta on n. 1,5 kilometriä. Nopein junayhteys Helsingistä Lahteen on vain 49 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentoasema on tunnin matkan päässä ja Pietariin pääsee junalla reilussa kahdessa tunnissa.

Urheilu- ja messukeskus Lahti
Salpausselänkatu 7
15110 LAHTI


Sisäänpääsy

Lippuja myy ennakkoon Tiketti.fi.  Pääset sisään tapahtumaan myös ostamalla lippusi tapahtumaan tultaessa, pääsisäänkäynnin luona olevilta lipunmyyntipisteiltä. Maksutapoina käyvät käteinen ja yleiset pankki - ja luottokortit. Kulttuurisetelit eivät käy paikanpäällä maksamiseen. Ennakkolippuja voit kuitenkin ostaa kulttuuriseteleillä. 


Pysäköinti

Pysäköinti on tarkoitettu niille varatuille ja osoitetuille paikoille Lahden Messukeskuksen lähialueilla. Hallin edusta on varattu harrasteparkki-alueeksi koko tapahtuman ajaksi. Invakäyttöön on varattu muutama paikka ja ne löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydestä. Muista ostaa myös pysäköintilippusi samalla, sillä saat sen edullisemmin kuin maksaessasi lähtiessä parkkipaikalla.