TIETOA AUTONTUOJILLE

Lue huolellisesti infopaketti

TIETOA AUTONTUOJILLE 

NÄYTTELYTOIMISTO AVATAAN JA NÄYTTELYN RAKENTELU ALKAA PERJANTAINA 30.9. KELLO 10:30 ALKAEN.

TAPAHTUMAN PAIKKA JA AUKIOLOAJAT 
Aino Areena, Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää.
Rakentelu perjantaina 30.9. klo 10:30
Näyttely on avoinna lauantaina klo 11:00-18 ja sunnuntaina klo 10-16.
Rock'N'Roll Night on avoinna lauantaina klo 18-23:30.
Näytteilleasettajat pääsevät rannekkeella iltajuhlaan maksutta kello 18-20 välisenä aikana, 

Ajoneuvoja voi alkaa tuoda paikalle ja osastoja rakentaa perjantaina klo 10:30 alkaen. Auton on oltava sisällä kello 20:00 mennessä ja osastojen oltava valmiit perjantaina kello 21:00 mennessä.

PAIKAN VAHVISTAMINEN

Autontuoja tarjoaa autoaan esille näyttelyyn. Näyttelyjärjestäjä pidättää oikeuden hyväksyä, jättää varapaikalle tai hylätä ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen on sitova kun näyttelyn järjestäjä on lähettänyt kirjallisen vahvistuksen auton ilmoittautuneelle. Osallistuminen on maksutonta. Mikäli näyttelyauton tuoja ei pääse osallistumaan tapahtumaan, on paikka perutettava kirjallisesti. Mikäli näyttelyjärjestäjälle on aiheutunut joitain kuluja auton osallistumiseen liittyen, on autontuoja siinä tapauksessa korvausvelvollinen aiheuttamaansa kuluun,

AUTON TUONTI JA NOUTO

Auton tuoja voi tuoda oman autonsa paikan päälle perjantaina 30.9. kello 10.30-20.00 välisenä aikana. Auton on oltava näyttelyn sisällä ja sille varatulla paikalla perjantaina kello 21.00 mennessä. Auton saa käynnistää ja viedä pois osastolta sunnuntaina, kun näyttely on virallisesti päättynyt. Autoja ei saa käynnistellä tapahtumassa eikä tapahtuman aikana ilman järjestäjän lupaa. Auto tulee noutaa sunnuntaina kello 18.00 mennessä. Poikkeuksena näyttelyn ulkomaiset vieraat, jotka poistuvat mahdollisesti näyttelystä sovitusti sunnuntaina kello 15.00. Osastolla olevassa autossa tulee olla mahdollisimman vähän polttoainetta, päävirta pois tai akkujohto irrotettuna koko tapahtuman ajan. Huolehdi myös autosi alle tarvittaessa imeytysmatto mahdollisten vuotojen varalta.

SÄHKÖT

Mikäli ajoneuvosi tarvitsee sähköä, sähkö tarvitsee tilata etukäteen hyvissä ajoin. Järjestäjä maksaa sähköt osallistujan puolesta. Sähkö on tarkoitettu esim. auton erikoisvalaistukseen, osastolle tulevan screenin tai muun osaston somisteiden tarvitsemille sähkölaitteille. Älä tilaa sähköä turhaan, sillä jokainen sähköveto maksaa järjestäjälle. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista sähkökatkoksen aiheuttamista vahingoista eikä näytteilleasettajan tuomista sähkötuotteiden mahdollisista vioista ja niiden aiheuttamista vahingoista.

TRAILERIT

Trailereita, raskasta kalustoa tai näytteilleasettajan mahdollinen kakkosauto tulee kuljettaa tapahtuman ajaksi niitä varten tarkoitettuihin paikkoihin. Järjestäjä ei vastaa trailereiden ja muiden turvallisuudesta säilytyksen aikana. Trailerit tulee lukita säilytyksen ajaksi. Trailereita ei saa tuoda tapahtumapaikalle ennen kuin tapahtuma on virallisesti päättynyt,

AUTONPESU

Näyttelypaikalla on ajoneuvojen pesupaikka, jossa auton omistajat pesevät ajoneuvonsa jonotusjärjestyksessä. Käytössä on laadukkaat Meguiars -autonhoitotuotteet. Pese ajoneuvosi nopeasti ja siirry kuivaamaan se eri paikkaan. Nopeammin pääset omalle paikalle, kun suoritat peruspesun ajoneuvollesi jo kotona. Huolehdithan, että pesualue jää siistiksi käyttösi jälkeen.

NÄYTTELYOSASTOJEN SIJOITUS

Järjestäjä tekee lopullisen sijoituksenauton sijainnista. 

KULKULUVAT/RANNEKKEET

Jokainen ajoneuvon tuoja saa itselleen rannekkeita (2 kappaletta / ajoneuvo), jotka toimivat kulkulupana tapahtuman ajan. Rannekkeet noudetaan näytteilleasettaja infosta saavuttaessa paikan päälle. Lisärannekkeita on myynnissä näytteilleasettajapalvelussa 35€ hintaan. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta myydä tapahtuman kutsukortteja tai kulkulupia edelleen.

ASIAKASKUTSULIPUT
Näytteilleasettajat voivat tilata asiakkaitaan varten kertakäyntiin oikeuttavia asiakaskutsulippuja. Kutsujan nimellä varustettu ja asiakkaan täyttämä lippu oikeuttaa yhteen käyntiin viikonlopun aikana. Asiakaskutsukortteja voi tilata 20€ hintaan 30.8. saakka. Hintaan lisätään laskutuksen yhteydessä voimassa oleva arvonlisävero. Asiakaskutsukortteja ei voi myydä edelleen. Minimilaskutus 10 kpl. Asiakaskutsukortit laskutetaan tilattujen korttien mukaan. 

VARTIOINTI

Järjestäjä vastaa yleisestä järjestyksestä näyttelyalueella, mutta ei näytteilleasettajan tavaroiden tai rakenteiden vioittumisesta tai katoamisesta. Näyttelyyn liittyvien tavaroiden tai esitteiden vastaanottamisesta ja kuittaamisesta näyttelyalueelle vastaa aina näytteilleasettaja.

SOMISTAMINEN

Suosittelemme auton somistamista auton teemaan sopivaksi. Osastolla olevien herkästi palavien kankaiden tai somisteiden tulee olla palosuojattuja. Palosuojaus aerosolia saa hyvin varustetuista rautakaupoista.

PALOTURVALLISUUS

Mikäli osastolle tulee teltta tai siihen rinnastettavissa oleva katos, on se varustettava palovaroittimella ja alkusammutuspullolla. Suosittelemme sisätilaan hiilidioksidisammutinta, joka soveltuu hyvin neste-, ja sähköpalojen sammuttamiseen, eikä sotke ympäristöä.

SILIKOININ KÄYTTÖ

Silikonin käyttö esim. renkaiden kiillottamiseen kielletty ilman riittävää suojausta. Silikonin pesusta tulee näytteilleasettajalle pesusta aiheutuvia kustannuksia, mikäli sitä on päässyt leviämään hallin urheilumatolle.

VAKUUTUKSET

Järjestäjällä on toiminnan vastuuvakuutus, josta vakuutusehtojen mukaisesti korvataan toiselle aiheutettu henkilö- tai esinevahinko, johon vakuutuksenottaja on korvausvastuussa. Näytteilleasettajan tai sen alihankkijan laitteista, asennuksesta tai rakenteista aiheutuvia vahinkoja järjestäjän vastuuvakuutus ei korvaa, joten näytteilleasettajien sekä osastolle tekniikka toimittajien on huolehdittava asianmukaiset vastuu- ym. vakuutukset tapahtuman ajaksi.

YLEISET MÄÄRÄYKSET

Kaikenlainen kiinnittäminen niin tapahtuma-alueen rakennuksiin, kuin hallien katto-, pilari- ja seinärakenteisiin on ehdottomasti kielletty. Näytteilleasettaja tai tekniikantoimittaja on täysin vastuussa messukeskuksen rakennuksille tai tapahtuman asiakkaille aiheuttamastaan vahingosta. Näistä ehdoista poikkeaminen ilman järjestäjän suostumusta voi aiheuttaa osaston sulkemisen tai johtaa merkittäviin lisäkustannuksiin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan yhden miehen välimiesoikeudessa, jonka osapuolet sopivat, elleivät sovi, sopimus ja lainsäädäntöpaikkana pidetään Vantaan kaupunkia.

FORCE MAJEURE 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tapahtuman peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan tai paikkaan ellei niitä voida voittamattomien esteiden vuoksi toimeenpanna ilmoitettuna aikana. Mikäli tapahtumaa ei voitaisi järjestää viranomaisten määräyksestä tai muusta järjestäjälle ylivoimaisesta esteestä, ei korvausvelvollisuus ole voimassa.

Tervetuloa!