Vaihtomarkkinat

Tervetuloa AUTOHARRASTAJAN AARTEIDEN VAIHTOMARKKINAT Swap-tapahtumaan Tuuriin - autonosien ja rompetorin markkinapaikkaan! Ilmoittautuminen myymään swap-alueelle on nyt käynnissä. Jos olet autonosiin tai muihin ajoneuvoihin liittyvän rompetavaran intohimoinen keräilijä, tämä tapahtuma on juuri sinulle!  Tule mukaan tapahtumaan myymään, ostamaan tai vain ihastelemaan ainutlaatuista valikoimaa.

AUTOHARRASTAJAN AARTEIDEN VAIHTOMARKKINAT on tilaisuutesi päästä eroon ylimääräisestä autonosasta tai hankkia se puuttuva osa, joka tekee ajoneuvostasi täydellisen. Tapahtumassa pääset jakamaan aarteitasi muiden samanhenkisten keräilijöiden kanssa. Tämä on loistava tilaisuus laittaa osat ja autot kiertoon, joten älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta. Ilmoittautuminen 046 8782 479 tai oheisen linkin avulla.

SWAP-ALUE

Tuo mukanasi itsellesi tarpeettomia osia tai tavaroita, joista joku toinen voi löytää iloa ja käyttöä. Samalla voit itse löytää uusia aarteita. Swap on avoinna tapahtuman aukioloaikana 17.6. Tuurissa kello 10-18 välisenä aikana. Ilmoittautuneille lähetämme lisää infoa erikseen.

PAIKKAHINNAT YKSITYISILLE:

Myyntipaikka: 2 pysäköintiruutua 20€
Myyntipaikka: 3 pysäköintiruutua 30€
Myyntipaikka: 4 pysäköintiruutua 50€
Paikka maksetaan paikanpäällä.

Mikäli haluat tulla yrityksenä paikanpäälle, on yrityksille oma ilmoittautuminen.

 

Kuvagalleria