Letka-ajo Tuuriin

Kitusen Kievari tarjoaa harrasteautoillaan osallistujille aamiaisbufeen 8€ ja munkki kahvit 3,50€ hintaan. Tarjouksen saa käyttöönsä mainitsemalla siitä paikanpäällä. 

Autoharrastajilla on ainutlaatuinen tilaisuus saapua tyylikkäästi ja yhteisajossa tapahtumapaikalle. Suunnitelmien mukaan eri paikkakunnilta, kuten Alajärveltä, Lapualta, Seinäjoelta, Jalasjärveltä, Virroilta ja Jyväskylästä, lähtee letkoja liikkeelle klo 9:00.

Letka-ajoon ei vaadita etukäteisilmoittautumista, eikä meillä ole ennalta sovittua johtoautoa tapahtuman aikana. Mikäli autoharrastajat haluavat osallistua letka-ajoon ja sopia yhteisestä johtoautosta, he voivat tehdä sen keskenään. 

Paras reitti alueelle on Väkkäräpakantien tai Onnentien kautta. Car Meet -alue sijaitsee ruokapuodin ja hotellin läheisyydessä, aivan karavaanialueen ja kesätanssiteltan välittömässä läheisyydessä. Tuurin junaseisakekin on aivan tapahtuma-alueen vieressä, joten se tarjoaa kätevän vaihtoehdon saapua paikalle myös ilman autoa.


Tapahtumapaikalla on riittävästi tilaa, joten voit halutessasi tuoda mukanasi somisteita, tuoleja ja piknik-pöydän autosi ympärille. Voit luoda oman viihtyisän ympäristön autollesi. Somistaminen ja luova ilme ovat erittäin suotavia. Odotamme aurinkoista säätä, ja lämpötilan odotetaan nousevan jopa 28 asteeseen, joten on suositeltavaa varata mukaan aurinkovarjo tai sateenvarjo sekä aurinkorasvaa. Muista myös huolehtia riittävästä juomisesta matkan aikana. Jos sinulla on lemmikkejä mukana, varmista, että niillä on tarpeeksi kylmää vettä saatavilla eivätkä tassut pääse palamaan asfaltti-alueella.

Jos autostasi vuotaa nesteitä, huolehdi asianmukaisesta nesteen imeytymisestä asettamalla pahvi tai imeytysmatto autosi alle. Muistutamme myös, että roskat tulee viedä pois tai laittaa ne oikeisiin roskakoreihin tapahtuma-alueella. Pidetään ympäristö siistinä ja viihtyisänä kaikille autonäyttelyn osallistujille.

Alueella on ehdottomasti kiellettyä kiihdyttely, renkaiden turha polttaminen, tarpeeton moottorin käynnistely ja kaasujalan käyttö, sekä häiritsevän musiikin soittaminen. Kaikkien meidän on huolehdittava tapahtuman turvallisuudesta sekä osallistujille että yleisölle. Muistetaan, että tapahtumaan saapuu myös lapsia ja vanhempia, joten musiikin voimakkuus on pidettävä kohtuullisena. Musiikin soittaminen on sallittua, mutta äänenvoimakkuus on tärkeää säätää sopivaksi.

Saapuessasi alueelle, pidä auton avaimet turvallisessa paikassa kuten taskussa tai laukussa, jotta et menetä niitä tapahtuman aikana. Näin varmistat, että pääset kotiin ilman tarpeettomia ongelmia. Huolla autosi huolellisesti ennen lähtöä ja varmista, että mahdolliset vuodot ja sähkölaitteet ovat kunnossa. Järjestäjä on varannut jauhesammuttimia mahdollisia ensiaputoimenpiteitä varten.

Alueella on laajat ravintolapalvelut ja anniskeluoikeudet, jotka tarjoaa Keskisen Kyläkauppa.

Tapahtuman aikataulu on seuraava:

9:00: Letka-ajot lähtevät liikkeelle
10:00: Tapahtuma alkaa ja autoja saapuu alueelle
13:00: Marksmen esiintyy Kyläkaupan tanssiteltalla
17:00: Palkintojenjako tapahtuma-alueella
18:00: Tapahtuma päättyy

19:00: Kesätanssit - Heidi Pakarinen

Voit halutessasi poistua alueelta omaan tahtiisi, mutta toivomme, että viihdyt kanssamme koko tapahtuman ajan palkintojenjakoon saakka.

Lämpimästi tervetuloa, ja pyydä ystäviäsikin liittymään mukaan. Toivomme, että saavut paikalle turvallisesti ja kiireettä. Aikaa tapahtuman nauttimiseen on koko päivä. Jos sinulle herää kysyttävää, olethan yhteydessä meihin.