ROUTE 66  X-TREME    CAR MEET
lauantai 17.6. klo 10-18 
Kesätanssit klo 19-24

A get-together - tapaaminen kaikille autoharrastajille.

Lauantaina 17.6. Keskisen Kyläkaupalla järjestetään ROUTE 66 X-TREME CAR MEET –tapahtuma. Suomen suosituimmassa matkailukohteessa järjestettävä autonäyttely on uusi ja monipuolinen tapahtuma, joka tarjoaa autoharrastajille ja paikan päällä vierailijoille monia syitä, miksi kannattaa osallistua. Voit nähdä upeita ja näyttäviä autoja eri tyylisuunnilta sekä tavata autojen rakentajia tai omistajia. Autoharrastajan Aarteiden Vaihtomarkkinat -SWAP-alueelle voit tulla myymään rompetavaroitasi.

Tapahtumassa on promootioita ja esittelyitä sekä musiikkia ja kilpailuja. Tarjolla on hauskaa ja viihdyttävää tekemistä koko perheelle. Ja mikä mukavinta, tapahtumaan on vapaa pääsy. Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien, jolloin illan esiintyjänä nähdään tangokuningatar Heidi Pakarinen orkestereineen. Pysy siis vauhdissa mukana!

AIKATAULU
9:00 Letka-ajot lähtevät liikkeelle
10:00 Tapahtuma alkaa ja autoja saapuu alueelle
13:00 Marksmen –esiintyy Kyläkaupan tanssiteltalla
17:00 Palkintojenjako tapahtuma-alueella
18:00 Tapahtuma päättyy
19:00 Kesätanssit - Heidi Pakarinen

Ilmoittaudu mukaan
Mikäli haluat tulla swap-alueelle, ota yhteyttä sähköpostiimme: tuuri@x-treme.fi tai soita 046 8782 479.


Ilmoittaudu mukaan
Mukaan ovat tervetulleita kaikki autoharrastajat kalustoaan. 
Autojen ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit saapua paikanpäälle Drive In -harrasteparkkiin kello 10:00 alkaen.

  • Varaa esittely - tai myyntipaikka AVOINNA
  • Autoharrastajan Aarteiden Vaihtomarkkinat -SWAP -alue AVOINN

    Mikäli haluat tulla esittely tai myyntipaikan tapahtumasta, ota yhteyttä sähköpostiimme: tuuri@x-treme.fi tai soita 046 8782 479. 

Keskisen Kyläkaupalla on huikeita tarjouksia, jotka ovat saatavilla vain tapahtuman aikana. ROUTE 66 X-TREME CAR MEET -tapahtuma onkin hyvä tilaisuus löytää hyviä hintoja esimerkiksi autotarvikkeista, kosmetiikasta sekä erilaisista hyödykkeistä. Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Etelä-Pohjanmaalla Valtatie 66 läheisyydessä ja Alavuden kaupungin Tuurissa sijaitsevassa kauppakeskittymässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, kodintarvikkeita, elintarvikkeita ja elektroniikkaa. Keskisen Kyläkauppa on suosittu matkailukohde, joka houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain ympäri Suomea aina ulkomaita myöden.

Ohjelmaa

Autoharrastajilla on mahdollisuus saapua yhteisajossa ja tyylikkäästi paikalle. Suunnitteilla on, että letkat lähtevät ajoon kello 9:00 paikkakunnilta: Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Jalasjärvi, Virrat ja Jyväskylä.

Autoharrastajan aarteiden vaihtomarkkinat. Peräkonttikirppis / SWAP. Paikanpäällä on mahdollisuus romusteluun ja taravanvaihtoon, sillä paikanpäällä on myyntialue, Paikkoja vuokrataan seuraavasti. Parkkiruutu 1, Ruutu 2 tai Ruutu 3.

Tule mukaan tapahtumaan. Tiedustele lisää tuuri@x-treme.fi sähköpostilla tai soita 046 8782 479.

Uudet ROUTE 66 -tuoksut ovat tulleet Suomeen. Kokoelmassa on kolme maskuliinista tuoksua seikkailunhaluisille. ROUTE 66 -uutuustuoksut ovat tapahtuman ajan tarjouksessa Tuurin Kyläkaupassa sekä tuoksuteltavissa tapahtuma-aluella.

Näyttelyvieraat osallistuvat tapahtuman - People's Choice -äänestykseen. Eniten ääniä saanut auto palkitaan 250€ lahjakortilla Tuurin Kyläkauppaan. Best In Show -auto palkitaan niinikään 250€ lahjakortilla ja TOP 10 - autot palkitaan 100€ arvoisella Kyläkaupan lahjakortilla. Lisäksi kaikki voittajat tulevat saamaan tuotepalkintoja.

Tyylikkäästi letka-ajossa tapahtumaan

Autoharrastajilla on ainutlaatuinen tilaisuus saapua tyylikkäästi ja yhteisajossa tapahtumapaikalle. Suunnitelmien mukaan eri paikkakunnilta, kuten Alajärveltä, Lapualta, Seinäjoelta, Jalasjärveltä, Virroilta ja Jyväskylästä, lähtee letkoja liikkeelle klo 9:00.
Kitusen Kievari tarjoaa harrasteautoillaan osallistujille aamiaisbufeen 8€ ja munkki kahvit 3,50€ hintaan. Mainitse paikanpäällä että olet osallistumassa tapahtumaan ja saat tarjouksen käyttöösi.

Esiintyjiä:

Marksmenesiintyy teltalla kello 13.00. Bändi soittaa 50-luvun juurimusiikin rock'n'rollia ja rockabillyä, joka on täydellinen valinta autonäyttelytapahtumaan, jossa esillä on klassikkorautoja, nostalgia-autoja, kipureita ja uudempia rakennettuja autoja. Bändin musiikki luo sopivan tunnelman, joka täydentää autokulttuurin nostalgista ja ajatonta viehätystä. Paikanpäällä anniskeluoikeudet.

Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään tarjoaa näkemistä ja kokemista kaiken ikäisille. Lisänä tähän päälle, kaikille avoin harrasteautonäyttely, X-treme Car Meet kello 10-18.

Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien, jolloin illan esiintyjänä nähdään tangokuningatar Heidi Pakarinen orkestereineen.