ROUTE 66 X-TREME CAR MEET lauantai 17.6. klo 10-18 
Kesätanssit klo 19-24

A get-together - tapaaminen kaikille autoharrastajille.

Lauantaina 17.6. Keskisen Kyläkaupalla järjestetään ROUTE 66 X-TREME CAR MEET –tapahtuma. Suomen suosituimmassa matkailukohteessa järjestettävä autonäyttely on uusi ja monipuolinen tapahtuma, joka tarjoaa autoharrastajille ja paikan päällä vierailijoille monia syitä, miksi kannattaa osallistua. Voit nähdä upeita ja näyttäviä autoja eri tyylisuunnilta sekä tavata autojen rakentajia tai omistajia. Autoharrastajan Aarteiden Vaihtomarkkinat -alueella autotarvike jos toinenkin vaihtaa omistajaa ja myyntinäyttelypuolelle voit tuoda autosi myytäväksi.

Tapahtumassa on promootioita ja esittelyitä sekä musiikkia ja kilpailuja. Tarjolla on hauskaa ja viihdyttävää tekemistä koko perheelle. Ja mikä mukavinta, tapahtumaan on vapaa pääsy. Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien, jolloin illan esiintyjänä nähdään tangokuningatar Heidi Pakarinen orkestereineen. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuussa. Pysy siis vauhdissa mukana!

Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumaan ilmoittautuminen on avattu. Mukaan ovat tervetulleita kaikki autoharrastajat kalustoaan. Myös kilpatiimit ja autoseurat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi promotoimaan omaa toimintaa. Mikäli haluat tulla esittely tai myyntipaikan tapahtumasta, ota yhteyttä sähköpostiimme: tuuri@x-treme.fi tai soita 046 8782 479.

  • Ilmoita autosi, autoseurasi tai tiimisi esille tapahtumaan AVOINNA
  • Varaa esittely - tai myyntipaikka AVOINNA
  • Autoharrastajan Aarteiden Vaihtomarkkinat -SWAP -alue AVOINNA

Ohjelmaa

Autoharrastajilla on mahdollisuus saapua yhteisajossa ja tyylikkäästi paikalle. Suunnitteilla on, että letkat lähtevät ajoon kello 9:00 paikkakunnilta: Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Jalasjärvi, Virrat ja Hirvaskangas.

Autoharrastajan aarteiden vaihtomarkkinat. Peräkonttikirppis / SWAP. Paikanpäällä on mahdollisuus romusteluun ja taravanvaihtoon, sillä paikanpäällä on myyntialue, Paikkoja vuokrataan seuraavasti. Parkkiruutu 1, Ruutu 2 tai Ruutu 3.

Tule mukaan tapahtumaan. Tiedustele lisää tuuri@x-treme.fi sähköpostilla tai soita 046 8782 479.

Uudet ROUTE 66 -tuoksut ovat tulleet Suomeen. Kokoelmassa on kolme maskuliinista tuoksua seikkailunhaluisille. ROUTE 66 -uutuustuoksut ovat tapahtuman ajan tarjouksessa Tuurin Kyläkaupassa sekä tuoksuteltavissa tapahtuma-aluella.

Best In Show -auto palkitaan niinikään 250€ lahjakortilla ja TOP 10 - autot palkitaan 100€ arvoisella Kyläkaupan lahjakortilla. Lisäksi kaikki voittajat tulevat saamaan tuotepalkintoja.

Tyylikkäästi letka-ajossa tapahtumaan

Autoharrastajilla on mahdollisuus saapua yhteisajossa ja tyylikkäästi paikalle. Letkat lähtevät ajoon kello 9:00 Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Jalasjärvi, Virrat sekä Hirvaskangas. Lähtöpaikat ja yhteyshenkilöt julkaistaan toukokuussa.

Esiintyjiä:

Päivällä esiintymässä nähdään mm. livebändi. Bändi esiintyy kello 12.30 ja kello 14.30. Teltta-alue suljetaan kello 16 ja alkaa kesätanssien valmistelut, jotka starttaavat kello 19:00. Ravintola-alue on avoinna ilman taukoa.

Ohjelmaa ja näkemistä kaiken ikäisille.

Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien, jolloin illan esiintyjänä nähdään tangokuningatar Heidi Pakarinen orkestereineen. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuussa.