Retrorenkaat

Retrorenkaat on pitkän historian omaava toimija Suomen markkinoilla, palvellen asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella tarjoten yksilöllisiä ratkaisuja renkaiden ja vanteiden käyttäjien tarpeisiin. Laaja asiantuntemus kattaa ajoneuvot, jotka ovat tulleet markkinoille viimeisen 120 vuoden aikana. Retrorenkaat tarjoaa asiakkaille asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä korkealaatuisia tuotteita.

Valikoimista löytyvät renkaat ja vanteet klassikko- ja muskeliautoihin sekä hot rodeihin. Retrorenkaat tarjoavat myös antiikkiautojen ja niin kutsuttujen "youngtimer" -autojen tarpeisiin sopivia renkaita ja vanteita. Laajan premium-tuotevalikoiman lisäksi yrityksellä on vahvat toimittaja- ja kumppanuussuhteet ympäri maailmaa. Vantaalla sijaitsevassa myymälässä tarjotaan asennuspalveluita, ja tarvittaessa yritys toimittaa tuotteitaan minne tahansa.

Retrorenkaat tarjoavat valikoimissaan muun muassa seuraavat merkit: Michelin, BF Goodrich, Firestone, Dunlop, Camac, Coker Classic, Cooper, American Classic, European Classic, Excelsior, Vredestein ja Vitour.

Lisätietoja renkaista löydät www.retrorenkaat.fi

Retrorenkaat on Classic Car Parade –tapahtuman yhteistyökumppani, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 25.5.2024.