YRITYKSET

Tule tekemään kauppoja

YRITYKSET

Neliöhinta näyttelyssä 35€-55€ / m2.

Tule tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, tekemään kauppaa, esittelemään tuotteita sekä kertomaan yrityksenne palveluista. Paikalla on ostovoimainen ja aktiivisesti autoileva kohderyhmä. Ole yhteydessä näyttelyn myyntitiimiin ja varaa oma osastopaikka. Huom! Ei rekisteröintimaksua.

Varaa esittely- tai myyntiosasto täyttämällä yritysilmoittautumislomake, johon pääset sivun alhaalta löytyvältä painikkeelta. Täytä tiedot huolellisesti, sillä lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen.

Neliöhinnat vaihtelevat 25€ (ulkotila) -35-55€ (sisätila) välillä, riippuen osaston koosta ja tuoteryhmästä. Näytteilleasettajalla ei ole lupaa jälleenmyydä osastoaan kolmannelle osapuolelle. Paikkavaraus koskee vain yhtä yritystä. Yhteisosastolla tapahtumaan tulevien pyydetään ottamaan yhteyttä järjestäjään.

Näytteilleasettajat saavat näytteilleasettajapassit käyttöönsä viikonlopun ajaksi. Osastoille jaettavat kulkuluvat menevät osastojen neliöiden mukaan ja ne jaetaan paikanpäällä, rakentelun yhteydessä tapahtuman INFO-pisteeltä. Rakentajapassi oikeuttaa rakentelu päivään perjantaina. Osastojen purkajat pääsevät tapahtumaan sunnuntaina heti kun näyttely on sulkeutunut.

Lisäinfoa tulee näytteilleasettajille paikkavahvistuksen jälkeen sekä ennen tapahtumaa.


TÄYTÄ LOMAKE