AJONEUVOT

YKSITYISAUTOT
Osallistuminen on maksutonta

Omistatko sinä mielenkiintoisen auton tai moottoripyörän? Tuo ajoneuvosi esille vuoden parhaaseen autonäyttelyyn. Osallistuminen on maksutonta. Autontuojat saavat käyttöönsä 2 viikonloppuranneketta, joilla vapaa sisäänpääsy Jenkkiautonäyttelyyn sekä X-treme Car Show'hun koko viikonlopun ajan. Ilmoita autosi Jenkkiautonäyttelyyn alla olevan lomakkeen avulla. 

Täytä huolellisesti kaikki kohdat ja tarkista kirjoitusvirheet, sillä otamme yhteyttä antamaasi sähköpostiin tai puhelinnumeroon ja lisäämme autosi tiedot infokylttiin näillä tiedoilla.

Lähetä mahdollisimman hyvä kuva autostasi. Mikäli auto menee kerhon tai yrityksen osastolle, kerro mikä kerho tai yritys, jotta osaamme kohdistaa ajoneuvosi oikealle paikalle tapahtumassa.
Tähdellä merkityt, ovat pakollisia täyttää. Paina lähetä ilmoittautuminen -nappulaa vain kerran. Lähettämisessä saattaa vierähtää muutama sekunti ennenkuin tiedosto lähtee matkaan. Mikäli lähetys on onnistunut, saat siitä ruutuun tiedon. Mikäli sinulla on ongelmia lomakkeen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä esim. puhelimitse tai lahti@x-treme.fi -sähköpostiin.

HUOM: X-treme Car Show ilmoittautuminen eri lomakkeella, jonka löydät täältä

TÄYTÄ LOMAKE